Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Mehmet Şahan, 14 gün sürecek Bolu kampında takımını daha iyi tanıma şansı bulacaklarını ve tespit edecekleri eksiklikleri gidereceklerini söyledi.
Teknik direktör Mehmet Şahan, ilk etap çalışmasına başladıklarını kaydederek, ''Çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Bunun farkındayız. Geçen yıl çok zorlu bir sezon geçirdik. Aynı sıkıntıları yaşamamak için çok sıkı bir şekilde çalışacağız'' dedi.
-"İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ"
Yoğun ve yorucu bir tempoda yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini ve her şeyin yolunda gittiğini ifade eden oyunculardan Cihan Can, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve zorlu geçecek sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Büyükşehir Belediyespor’u Süper Lig’e taşıyacaklarına inandığını söyledi. Gaski tesislerindeyapılan birinci etapkampının kendileri açısından yorucu olmasına rağmen çok faydalı geçtiğini belirten Can, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda oldu. Takım içerisinde rekabet sezon başı olmasına rağmen üst düzeyde. Yeni bir ekip olmamıza rağmen ilk günden bu yana kesinlikle uyum sorunu yaşamadık. Her şey yolunda gidiyor. Her geçen gün kendimizi lige biraz daha hazırlıyoruz. Önümüzde yeni sezon öncesi bir aylık bir dönem var. Bu dönem hazırlık maçlarının ağırlıkta olacağı ve takımımızın son durumunun görüleceği yine yoğun geçecek bir dönem olacak. Kesinlikle şikayetçi değiliz. Hedefe oynayan bir takımız ve zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Sezonun ilk maçını deplasmanda oynayacağız. Alacağımız bir galibiyet 34 haftalık lig maratonunda bize büyük moral olacak. İyi bir kadroya sahibiz ve tek düşüncemiz Büyükşehir Belediyesporumuzu sezon sonunda mutlu sona ulaşıp Süper Lig’e çıkmak” şeklinde görüş belirtti.
MUHARREM TÜRKOĞLU / GAZİANTEP27 GAZETESİ
