comScore

Elazığspor'dan Gekas açıklaması!

24 Ocak 2013, Perşembe 23:15

Sanica Boru ElazığsporBaşkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Akhisar Belediyespor'a transfer olan Gekas'tan teknik direktör Yılmaz Vural'ın isteğiüzerine vazgeçtiklerini, ancak Gekas'ın kendilerinin teklif ettiği ücretinyaklaşık 2 katına yine Süper Lig'de başka bir kulübe transfer olduğunubelirtti.

Haber: Ceyhun Gül

Bu durumun Türk futbolu için acı bir hal olduğunun altını çizen SanicaBoru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, kulüplerinbirbirlerine güvenmek yerine menajerlerin tuzağına düştüklerini ifade etti.

Konu ile ilgili S.B. Elazığspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamaşöyle:
"Günlerdir kamuoyu ve taraftarlarımız arasında gündeme gelen Yunanfutbolcu Gekas ile sadece bir görüşme yaptık. Daha sonra teknikdirektörümüz Yılmaz Vural ile yaptığım görüşme ve hocamızın basınvasıtasıyla da yapmış olduğu açıklamalarda da görüleceği üzere Gekastransferine olumsuz bakmasından dolayı bu transferden vazgeçtik.Fakat ne acıdır ki, yine Süper Lig'de mücadele eden mütevazı bir kardeşkulübümüz, Gekas ile bizim anlaştığımız rakamın yaklaşık iki katı birteklif vererek bu futbolcuyu kadrosuna katmıştır.
Hatta bu söz konusu kulübe, ligimizdeki bütün değerli kardeşkulüplerimize uyarıda bulunacağımız gibi, kendilerinin menajerlerintuzağına düşerek çok para vermemeleri için, kendi yaptığımız teklifi bilesöylememize rağmen, bizim teklifimizin yaklaşık iki katına bu transferingerçekleştiği duyumunu almış bulunmaktayız.
Bu bakış açısı ile kulüpler maalesef, her zamanki gibi birbirilerinegüvenmeyip menajerlere teslim olmaktadırlar ve kasalarından yüklümiktarda fazla transfer ücretleri çıkmaktadır.
Türk futbolunun bugünkü gelmiş olduğu acı hali de budur."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!