comScore

"Göztepe'yi yenmekten başka çaremiz yok"

24 Ocak 2013, Perşembe 17:16

PTT 1'inci Lig takımı Samsunspor Başkanı Emin Kar, hafta sonu oynayacakları maçta Göztepe'yi yenmekten başka düşünceleri olmadığını söyledi.

Başkan Kar, "Pazar günü sahadan galibiyetle ayrılmak sadece 3 puan olarak değil, takımımızın kendisine olan güvenini de kazanması adına büyük önem taşıyor" dedi.

Karadeniz temsilcisi Samsunspor'da gözler hafta sonu oynanacak Göztepe maçına çevrildi. Ligin ikinci yarısına Tavşanlı Linyitspor beraberliği ile başladıklarını hatırlatan Başkan Emin Kar, "Hafta sonu ise Göztepe ile kendi sahamızdaki ikinci yarının ilk maçını oynayacağız. Ardından da Kartal'ı konuk edeceğiz. Bizim için kazanılması gereken maçlara başlıyoruz. Yapılan 7 transfer var. Yeni bir takım oluşumu içerisindeyiz. Ligin ilk yarısında Göztepe'yi deplasmanda yenmiştik. Kendi sahamızda da aynı tarifeyi uygulamak istiyoruz. Ardından da Kartalspor'u yenerek iki maçtan 6 puan alıp tehlikeli bölgeden kurtulma düşüncesindeyiz" dedi.
KENDİMİZE OLAN GÜVENİMİZİ KAZANACAĞIZ

Takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmadığını belirten Başkan Kar, "Kendi sahamızdaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu maçta alınacak galibiyet 3 puandan çok daha öte bir şey olacak. Takımımızın kendisine olan güvenini kazanması adına çok önemli. Artık içerideki maçlarda kayıp yaşamamalıyız. Öyle bir sürece girdik. Ben çocuklarımıza güveniyor, inanıyorum. İnşallah pazar günü bu işin üstesinden geleceğiz. Taraftarlarımız ligin geri kalan bölümlerinde takımımıza inanılmaz destek verdi. Göztepe maçında da 12'inci adam olarak onları arkamızda görüp, hep beraber 3 puana uzanmak istiyoruz" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!