comScore

Mbiwa Newcastle'da..

23 Ocak 2013, Çarşamba 00:16

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, bugün resmi sitesinden yaptığı açıklamada Montpellier'in kaptanı Mapou Yanga-Mbiwa'yı transfer ettiğini açıkladı..

Montpellier kulübü gün içinde 23 yaşındaki Mbiwa'ya Newcastle United'a transfer olması için izin verdiğini açıklarken, siyah beyazlı kulübün akşam saatlerinde resmi sitesinde yaptığı açıklamada, Fransalı oyuncuyla 5.5 yıllığına sözleşme imzaladığını açıkladı. Takımda 13 numarayı giyeceği açıklanan Mbiwa için kulübüne ne kadar ödeneceği açıklanmadı.

Mbiwa, Newcastle United'ın resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Newcastle'da oynamak büyük bir onur. Premier Lig'de oynayacağım için çok mutluyum. Kariyerimde bir önemli pozitif şey yaşadım. Bu takıma gelmek de bunlardan bir tanesi." dedi.

Kulübün menajeri Alan Pardew ise, " Uzun süredir takıma katmak istediğimiz bir oyuncuydu. Mapou ile kadromuza güç katıp genişlettik. Çok yetenekli bir futbolcu. Havadan ve de yerden de çok etkili olması Premier Lig için oldukça ideal." sözleriyle yeni oyuncusunu övdü.

Sözleşmenin detaylarının henüz netleşmediği, kısa zamanda basının bu konuda bilgilendirileceği belirtildi.

Goal.com

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!