comScore

Karabükspor'da tatlı idman!

22 Ocak 2013, Salı 19:45

Kardemir Karabükspor, Cuma akşamı oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.. Taraftarlar idmanda futbolculara tatlı ikram etti..

Çamlık sahasında yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından, top kapma ve pas çalışması gerçekleştirirken; antrenman yarım sahada oynanan çift kale maç ile sona erdi.

Karabükspor taraftarının yoğun ilgi gösterdiği antrenmanın sonunda Mavi Ateş Taraftarlar Derneği tarafından futbolculara ve teknik ekibe baklava ikram edildi.

Sezonun ikinci yarısına iyi başladıkları için tüm oyuncularını kutladığını belirten Teknik Direktör Mesut Bakkal şunları söyledi:
"Çalışmamızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Belki biraz hayıflandık eksik kadro ile gidiyoruz diye ama önemli olan sistemin işlemesiydi. O taktik anlayışı inanılmaz bir özveri ile sahaya yansıttılar. Hak ederek kazandık. Artık biraz daha farklı ve büyük düşünme zamanı. Daha yukarıyı nasıl yakalarız deme zamanı. Bundan sonrada bu coşku ile devam etmemiz gerekiyor. Kimin oynadığından çok takımımızın sisteminin devam etmesi çok önemliydi. O sisteme giren çıkan oyuncuların benimsemesi önemli. Demek ki bir noktada buluştuk ki; bu skorları yakalamaya başladık. Bence aynı skorlar 1-3 biraz tesadüf; deplasmanda gol atmamız önemli olan. Kasımpaşa maçı çok önemli bir maç; bizim nereye gideceğimizi belki de hedeflerimizi çok farklı koydurabilecek bir maç. Bu maçı ben tribünlerin alacağına inanıyorum ve Cuma akşamı tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyorum."

HABER: CENGİZ TOPUZ // KARABÜK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!