İkinci yarının hazırlıklarına Adana’da günde 2 ve 3 antrenman yaparak başladıklarını, 2. Etap için de Antalya Side’ye geldiklerini söyleyen mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Mustafa Uğur, “Adana’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Oyuncularımız fiziksel olarak daha da güçlendi. Antalya’da ise müsabaka ağırlıklı bir kamp dönemi geçireceğiz. Özel maç yapmadığımız günlerde ise çalışmalarımızı çift idmanla sürdürüyoruz. Oyuncularımızın arzu ve istekle çalışması bizleri çok sevindiriyor. Bu çalışmaları ikinci yarı sahaya yansıtarak camiamız ve taraftarımıza yakışan başarıyı yakalayacağız” şeklinde konuştu.
TAHA İDMANLARA BAŞLADI
Önceki gün Karşıyaka’dan transfer edilen Taha, takımla birlikteantrenmanlara başladı. Yapılan çift idmanda Taha’nın da diğer takım arkadaşlarıgibi çok büyük istek ve hırsla çalıştığı gözlerden kaçmadı. Teknik direktörMustafa Uğur ise antrenmanda verdiği talimatları harfiyen uygulayanoyuncularına teşekkür ederek, her geçen gün daha çok aşama kaydetmeleriniistedi.
İKİ HAZIRLIK MAÇI DAHA OYNANACAK
Pazar günü yapılan ilk özel maçta Torku Konyaspor’u 1-0 mağlup edenAdana Demirspor, Perşembe günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ileoynayacak. Cumartesi günü de Ankaragücü ile karşılaşacak olan mavi-lacivertlilerin Antalya kampı aynı günü sona erecek.
