Newcastle United, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Demba Ba'nın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak, Marsilya'nın golcüsü Loic Remy'ye kanca attı.
Daily Mirror'ın haberine göre; Newcastle United, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Demba Ba'nın Ocak ayı transfer döneminde takımdan ayrılma olasılığını göz önünde bulundurarak, Marsilya'nın golcüsüne kanca attı.
Marsilya forması giyen 25 yaşındaki golcü oyuncunun 10 milyon pound karşılığında takıma katılacağı ve Sylvain Marveaux'nun da anlaşmanın bir parçası olarak Marsilya'ya gideceği ifade edildi.
Marsilya forması altında son 2 sezonda 37 gole imza atan Remy, bu sezon teknik direktör Elie Baup'un 11'deki ilk tercihi olmadığı için zor günler geçiriyordu.
ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!