FutbolArena Dış Haberler - Leicester City'nin Pazar günü karşılaştığı Watford maçının ardından Leicester City'li Danny Drinkwater, Andy King, Matty James ve Ben Hamer soluğu Londra'nın ünlü gece kulüplerinden Drama'da aldı. Amaçları Drinkwater'ın doğum gününü kutlamaktı. Kendilerini tanımayan gece kulübünün görevlileri oyuncuları içeri almadı. Dört oyuncu yaklaşık 45 dakika tartışmasına rağmen girmeyi başaramadılar.
Leicester City'nin futbolcuları tanınmadıkları için gece kulübünden içeriye giremediler
Olayı Daily Mail gazetesine anlatan bir görgü tanığı futbolcuları kimsenin tanımadığını, ancak onların da kendini tanıtmadığını belirtti.
Gecenin sonunda Leicester City'li futbolcular mekanın önünden ayrılıp taksiye binerek kendilerini kabul edecek başka bir gece kulübü aramaya gittiler. Olayı ilginç kılan ise Tottenham kulübü futbolcuları Hugo Lloris, Eric Dier ve Nacer Chadli de aynı saatlerde Drama'ya geldi. 3 oyuncu kapıda herhangi bir sorunla karşılaşmadan içeriye girdi.