comScore

Cihat Arslan'dan ilginç Galatasaray açıklaması - Süper Lig Haberleri

06 Mart 2016, Pazar 12:14
Cihat Arslan'dan ilginç Galatasaray açıklaması - Süper Lig Haberleri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğu için hevesli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin ayrılığı sonrası teknik adam arayışları hızla sürüyor. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğu için hevesli açıklamalarda bulunarak şaşırttı.

 

Cihat Arslan Galatasaray teknik direktörü mü olmak istiyor?

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan verdiği röportajda "Duyumlarıma göre Galatasaray oyuncuları antrenman modelini beğenmiyor. Ben Galatasaray'ın başına geçsem takımın çehresini değiştiririm. Mütevazı olamayacağım. Galatasaray'daki otoriteyi sağlayabilirim. Taktik ve teknik sorunları da çok iyi biliyorum. Bu konuda iddialıyım." ifadelerini kullandı.

 

Cihat Arslan, Fenerbahçe maçı öncesi iddialı

 

Fenerbahçe maçı hakkında da açıklamalarda bulunanan Cihat Arslan, "Fenerbahçe'yi sadece savunma yaparak yenemezsiniz. Fenerbahçe'nin dinamiklerini ortadan kaldırarak kazanmanın yollarını arayacağız. Rodallega en büyük silahımız. Galatasaray maçında rakipte olsaydı farklı yenilirdik.Mario Gomez veya Robin van Persie'nin yanında rahatlıkla oynayabilecek kapasitede." şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!