comScore

Everton - West Ham maçı özeti ve golleri

05 Mart 2016, Cumartesi 19:04
Everton - West Ham maçı özeti ve golleri

Slaven Bilic'in takımı West Ham United, Everton karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı maçı 2-3 kazandı

FutbolArena - İngiltere Premier Lig'in 29. hafta maçında Everton sahasında ağırladığı West Ham United'a 2-3 yenildi. 

West Ham United'ın Fenerbahçe'den kiraladığı Emmanuel Emenike sahaya ilk 11'de çıkarken onun sahada olduğu ilk 60 dakikayı West Ham 2-0 mağlup götürüyordu. Emenike yerine oyuna Diafra Sakho girdi ve Emenike'nin çıkmasıyla West Ham adeta canlandı. Maçı 2-0'den 2-3'e çevirdiler ve takımın 2. golü de Diafra Sakho'dan geldi. 

Öte yandan Everton'da 76. dakikada oyuna Akhisar Belediyespor'dan tanıdığımız Oumar Niasse da dahil oldu. Ev sahibi takım maç 2-0'ken bir de penaltı kaçırdı! 

 

Everton - West Ham United maçı özeti ve golleri

 

Golcü oyuncu Romelu Lukaku ile 13. dakikada öne geçen Everton, Kevin Mirallas'ın 16 ve 34. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kalması sonucu 10 kişi kaldı ve ilk yarıyı 1-0 galip kapattı. 56'da Lukaku'nun asistinde Aaron Lennon maçı 2-0'a getirirken Everton 2-0'dan sonra bir de penaltı kaçırdı ve konuk takımda ne olduysa Emenike'nin çıkıp Diafra Sakho'nun girmesiyle oldu. 78'de Michail Antonio ile farkı 1'e indiren West Ham United, 81'de Diafra Sakho ile maça eşitliği getirdi. Sakho'ya asisti Dimitri Payet yaptı. 90'da ise bu kez roller değişti ve Sakho'nun asistinde Payet golü atarak West Ham'ı zafere taşıdı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!