comScore

NBA All Star ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

13 Şubat 2016, Cumartesi 13:41
NBA All Star ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Bütün dünyanın merakla beklediği NBA All Star maçı bu gece yarısı oynanacak. NBA All Star'ı Türkiye'de yayınlayacak kanal da belli oldu. Tüm detaylar haberimizde.

FutbolArena - Bu sene ilk kez ABD dışında düzenlenecek olan NBA All Star için heyecan artmış durumda. Kanada'nın Toronto kentinde düzenlenecek olan maçın Türkiye'de hangi televizyon kanalından yayınlanacağı belli oldu.

NBA All-Star maçı ne zaman? NBA All-Star maçını hangi kanal yayınlayacak?


Basketbolseverlerin heyecanla beklediği açıklama geldi. NBA All-Star 2016 maçının yayınlanacağı kanal belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 dev organizasyonu yayınlayacağını duyurdu. 

NBA All-Star 2016'da neler olacak?


Basketbolseverler, NBA yıldızlarının sahne aldığı All-Star Hafta Sonu etkinliklerinde, yükselen yıldızlar maçı, yetenek yarışmaları ve All-Star maçının yanı sıra ünlüler maçı ve NBA Gelişim Ligi (D-Lig) All-Star karşılaşmasını da izleme fırsatı bulacak.

Etkinliğin 2. gününde yapılacak 3 sayı, smaç ve yetenek yarışmaları, TSİ 03.30'da başlayacak.

3 sayı yarışmasında, unvanını korumaya çalışacak Stephen Curry (Golden State Warriors), takım arkadaşı Klay Thompson, James Harden (Houston Rockets), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Kyle Lowry (Toronto Raptors), J.J. Redick (Los Angeles Clippers), Chris Bosh (Miami Heat) ve Devin Booker'dan (Phoenix Suns) oluşan 8 isim yer alacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!