comScore

Edinho atıyor, Şanlıurfa kaybetmiyor - PTT 1. Lig Haberleri

10 Şubat 2016, Çarşamba 13:30
Edinho atıyor, Şanlıurfa kaybetmiyor - PTT 1. Lig Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, futbolcusu Edinho'nun gol attığı 7 maçı da kaybetmedi.

Geçen hafta deplasmanda Göztepe ile Edinho'nun 89. dakikada attığı golle 1-1 berabere kalan sarı-yeşilli takımı, Portekizli forvetinin performansı sevindiriyor.

Sakatlığı sebebiyle ligin ilk 3 haftasında kadroya dahil olamayan Edinho, daha sonra forma giydiği ve 1-0 kazanılan Giresunspor ile Denizlispor maçlarının gollerine imza attı.

Güneydoğu ekibinin 2-0 yendiği Balıkesirspor maçının da ilk golünü kaydeden Edinho, ardından 2-1 galip gelinen Kayseri Erciyesspor maçında ise 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

- Son dakikalarda sevindirdi

Portekizli forvet, son 3 golünü ise karşılaşmaların son dakikalarında attı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Edinho'nun 86. dakikada attığı golle Kırklarelispor'u 1-0 yenen Güneydoğu temsilcisi,ligin 19. haftasında ise Karşıyaka maçında Portekizli oyuncusunun 89. dakikada attığı penaltı vuruşuyla 3 puan elde etti. Sarı-yeşilli ekip, ligin 20. haftanın kapanış maçında da bir diğer İzmir ekibi Göztepe karşısında yine Edinho'nun 89. dakikada attığı penaltı golüyle beraberliği yakaladı.

Edinho'nun bu sezon ligde 8 golü bulunuyor.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın galibiyetlerine sunduğu katkıdan dolayı Edinho'ya teşekkür etti.

Gol yollarındaki en büyük kozlarından birinin Edinho olduğunu vurgulayan Şimşek, Portekizli forvetin kariyerine yakışır bir sezon geçirdiğini söyledi.

Diğer oyunculardan da benzer performans beklediklerini belirten Şimşek, "Takımımız, teknik direktör Tugay Kerimoğlu ile sezonun ikinci yarısında iyi bir hava yakaladı. Edinho'dan gösterdiği üst düzey performansını sürdürmesini bekliyoruz. Futbol bir takım oyunu. Edinho'nun attığı gollere diğer 10 oyuncunun da önemli katkısı var. Takım halinde hedefimize emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdürmek istiyoruz" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!