comScore

Fenerbahçe'nin rakibi Amedspor'a bir ceza daha

02 Şubat 2016, Salı 22:01
Fenerbahçe'nin rakibi Amedspor'a bir ceza daha

Amed Sportif Faaliyetler bu sezon bir kez daha ideolojik propaganda cezası aldı ve Fenerbahçe karşısında seyircisiz oynayacak...

FutbolArena - Bu sezon Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile eşleşen Amed Sportif Faaliyetler, cezası gereği iç sahadaki maçı seyircisiz oynayacak.

Geçmişte de "ideolojik propaganda cezası" alan Amed Sportif Faaliyetler'de takımın en önemli oyuncusu Deniz Naki de "sportmenliğe aykırı açıklamaları" ile "ayrımcılık ve ideolojik propaganda yapması" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. 

Amed Sportif Faaliyetler ve Cizrespor'un 'İdeolojik Propaganda cezaları' 


Amed Sportif Faaliyetler, bu sezon, taraftarlarının Tuzlaspor maçında attığı “Her yer Silvan, her yer direniş” sloganları nedeniyle 20 bin TL, Şanlıurfaspor maçında attığı "Biji serok Apo" sloganları için de 40 bin TL ceza almıştı. Ayrıca ligde Karaman Belediyespor maçında taraftarların yaptığı tezahüratlar nedeniyle bir 20 bin TL para cezasına daha çarptırılmıştı... 

Amedspor bu kez seyircisiz oynama cezasına çarptırılırken, bu sezon Cizrespor, Göztepe ile oynanan kupa mücadelesinde yaşanan olaylardan dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası almış ve taraftarlarının 'ideolojik propaganda' yaptığı gerekçesiyle de 3 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasına çarptırılmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!