comScore

Paul Lambert kovulduğu için mutsuz değil

02 Şubat 2016, Salı 15:01
Paul Lambert kovulduğu için mutsuz değil

Aston Villa'nın eski menajerinden enteresan sözler geldi.

FutbolArena - Oyunculuk döneminde son derece istikrarlı ve önemli bir orta saha oyuncusu olan Paul Lambert, eski kulübü Aston Villa'nın kendisini kovduğu için mutsuz olmadığı aksine bu durumdan memnun olduğunu ifade etti.

Daily Express'e konuşan 46 yaşındaki teknik adam, Aston Villa'daki görevine son verilmesinin ardından Bayer Leverkusen, Real Madrid, Bayern Münih, Borussia Dortmund gibi takımların antreman sistemlerini bizzat izlediğini, Aston Villa'dayken oyuncularının kendisine destek verdiğini, herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını, iyi de para kazandığını ancak kulüpte birşeylerin yanlış gittiğini ifade etti.
Paul Lambert sözlerine “ Aston Villa'nın taraftarları mükemmel, keza tesisleri de öyle. Amma velakin kulüp içerisinde net bir biçimde yanlış giden, tuhaf olan birşeyler var ve bu da doğal olarak strese sebep oluyor. “ şeklinde noktalandırdı.
Paul Lambert şu anda Premier Lig'in bir alt ligi olan Şampiyona'da Blackburn Rovers'ı çalıştırıyor ve takımı düşme potasının 5 puan üzerinde, 18. sırada yer alıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!