comScore

Robinho'nun yeni adresi neresi olacak?

02 Şubat 2016, Salı 14:38
Robinho'nun yeni adresi neresi olacak?

Brezilyalı yıldız oyuncu adaya geri mi dönüyor?

FutbolArena Dış Haberler - The Sun gazetesinden Dave Fraser'ın haberine göre 32 yaşındaki Brezilyalı hücum silahı Robinho 6 yıllık aranın ardından yeniden ada futboluna geri dönüyor.

Son olarak, Çin Süper Ligi'ni son 5 sezondur şampiyon olarak tamamlayan Guangzhou Evergrande forması giyen Robinho, Luiz Felipe Scolari yönetimindeki ekiple 6 aylık sözleşme imzalamıştı ve şu anda bonservis bedeli olmaksızın transfer edilebilir statüye sahip.
2008 yaz transfer döneminde 33 milyon Sterlin gibi büyük bir rakam karşılığı Manchester City yolunu tutan Robinho, Manchester City forması altında o istenilen etkiyi yaratamamıştı ve 2 sezon boyunca yalnızca  41 Premier Lig maçında sahada yerini almış, toplamda 14 gol atabilmişti.

Müthiş sürati, topla olan güçlü bağları ve teknik pasları, golleri ile dünya çapında bir üne sahip olan Robinho ülkesi Brezilya'nın ulusal futbol takımıyla da 99 maçta 28 gole imza attı.

Robinho'nun adı Leicester City ile anılıyor!


Leicester City'nin bonservisi elinde bulunan Brezilyalı hücum silahını renklerine katarak, zirve yarışında kadro derinliği sağlamayı hedeflediği iddia edildi.

Premier Lig'de sezonun flaş takımı olan Leicester City 23. hafta geride kaldığında en yakın rakipleri olan Arsenal ve Manchester City'nin 3 puan üzerinde yer almakta. Claudio Ranieri ve talebeleri  sezon sonunda 79 puanda olmayı hedeflerken, Premier Lig tarihinde 79 ve daha az puanla şampiyon olabilen yalnızca 3 takım var. Son şampiyon Chelsea geçtiğimiz sezonu 87 puanda bitirmişti ancak bu sezon Premier Lig'in durumu bir parça daha farklı ve bu doğrultuda söz konusu 87 puana hiçbir takım ulaşamayabilir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!