comScore

Hırvatistan'dan Infantino'ya sürpriz destek

26 Ocak 2016, Salı 17:50
Hırvatistan'dan Infantino'ya sürpriz destek

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Suker: "Hem kendi adıma hem de HNS adına dileğim, bir sonraki FIFA başkanının Gianni Infantino olmasıdır" açıklamasını yaptı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu (HNS) Başkanı Davor Suker, 26 Şubat'ta yapılacak FIFA başkanlık seçiminde, adaylardan UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'yu destekleyeceklerini açıkladı.
 

Infantino FIFA Başkanı mı oluyor?

 


Aynı zamanda UEFA İcra Kurulu üyeliği de yapan Suker, HNS'nin internet sitesinde yer alan görüntülü açıklamasında, Infantino'nun adaylığını desteklediklerini belirterek, "Hem kendi adıma hem de HNS adına dileğim, bir sonraki FIFA başkanının Gianni Infantino olmasıdır" ifadesini kullandı.

Infantino'yu destekleme sebebini de açıklayan Suker, "Kendisini uzun yıllardır tanıyorum. UEFA'da harika işler başardı ve FIFA başkanı seçilerek değişim getireceğini umuyorum" şeklinde görüş belirtti.

FIFA başkan adayları arasında Infantino'nun yanı sıra Ürdün Prensi Ali bin el-Hüseyin, eski FIFA Genel Sekreter Yardımcısı Jerome Champagne, Güney Afrikalı iş adamı Tokyo Sexwale ve Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Başkanı Şeyh Salman bin İbrahim el-Halife bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!