comScore

Andros Townsend hangi takıma transfer oldu

26 Ocak 2016, Salı 16:26
Andros Townsend hangi takıma transfer oldu

Tottenham Hotspur'ın kanat oyuncusu Andros Townsend 12 milyon Sterlin civarı bir bonservis bedeli karşılığı Newcastle United'a imza attı.

FutbolArena - Newcastle United, Tottenham Hotspur'dan Andros Townsend'i renklerine bağladı.

24 yaşındaki oyuncu bu sezon Premier Lig'de ilk 11'de bir maça başlayamadı ve yedek kulübesinden oyuna girdiği 3 maçta forma şansı bulabildi.
 

Andros Townsend kaç kez mili oldu? Andros Townsend'in ettiği kavga

 

10 kez İngiltere Ulusal Futbol Takımı forması da giymiş olan Andros Townsend, kasım ayında oynanan Aston Villa maçının bitiminde takımın teknik heyetinde yer alan kondisyoner Nathan Gardiner ile tartışmış ve bir adım daha ileri giderek teknik adamı itmişti.
 
8 yaşından bu yana Tottenham Hotspur forması giyen Andros Townsend'in bu fevri hareketinin onun sonunu hazırladığı söyleniyor.
 
Şutları ve çalımları ile bazı maçlar önemli işler başaran Andros Townsend, 24 yaşında olmasına rağmen 9 ayrı kulüpte kiralık olarak oynadı ve Tottenham Hotspur forması altında bugüne dek 38'i sonradan oyuna girdiği 91 maçta forma şansı bulabilmişti.
 
Newcastle United ara transfer döneminde Jonjo Shelvey ve Henri Saivet transferlerine 20 milyon Sterline'e yakın bir para harcadıktan sonra yine yüksek bir rakama razı olarak gelecek vaad eden bir ismi daha kadrosuna katmış oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!