comScore

Grosskreutz'un dönüşü muhteşem oldu

25 Ocak 2016, Pazartesi 23:55
Grosskreutz'un dönüşü muhteşem oldu

Kevin Grosskreutz, Stuttgart formasıyla ilk maçında 90 dakika sahada kaldı ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

FutbolArena - Yarım sezonu aşkın süredir resmi maç oynamayan Kevin Grosskreutz, Stuttgart formasıyla ilk maçında 90 dakika sahada kaldı ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Sağ bek mevkiğinde görev yapan oyuncu bindirmelerinin yanı sıra savunma başarısıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Kevin Grosskreutz ilk maçında nasıl oynadı?

Maç boyunca 12,1 km koşan Kevin Grosskreutz, Bundesliga'da haftanın en çok mesafe kat eden isimlerinden olurken Outside90 sitesinin yaptığı haftanın 11'i kadrosuna da seçildi.

Grosskreutz'un ilk maçtaki performansına dair ilginç benzetme de takım arkadaşı genç oyuncu Werner'den geldi. Timo Werner yaptığı açıklamada Grosskreutz'un uzun zaman oynamadığı halde ilk maçında etkili performans göstermesine ''beygir gibi koştu, gerçekten inanılmazdı'' tanımında bulundu.  

Outside90'a göre Bundesliga'da haftanın 11'inde şu isimler yer aldı;


Baumann (Hoffenheim), Grosskreutz (Stuttgart), Hubner (İngolstadt), Hummels (Dortmund), Wendell (Leverkusen), Gentner (Stuttgart), Fritz (Bremen), Reus (Dortmund), Mkhitaryan (Dortmund), Meier (Frankfurt), Lewandowski (Bayern Münih)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!