comScore

"Beşiktaş ve G.Saray ile yaptım..."

07 Kasım 2012, Çarşamba 13:31

Shakhtar Donetsk'in başına geçtiği günden itibaren başarılı bir grafik çizen Mircea Lucescu, Chelsea ile Londra'da oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı için iddialı konuştu.

Chelsea'yi bir kez daha yenmenin planlarını yapan Lucescu, mücadele öncesi İngiltere'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Stanford Bridge'e son ziyaretini 2003 yılında Beşiktaş'ın başında yapan Rumen teknik adam mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

Gazeteciler de bu skoru Lucescu'ya hatırlatınca, deneyimli hocadan şu açıklamalar geldi:
"Claudio Ranieri o zaman Chelsea'nin başındaydı. Çok iyi oyuncuları vardı. Ancak biz o gün sahaya kendi oyunumuzu oynamak için çıkmıştık ve bunu başardık" dedi.

İngiliz takımlarına karşı sadece Beşiktaş'la başarılı olmadığının altını çizen Lucescu, "Galatasaray, Liverpool'u yendi. Shaktar ise Tottenham, Fulham, Arsenal ve Chelsea'yi yendi. Oyuncularım kesinlikle şu konunun farkındalar: 'Şampiyonlar Ligi'nde her takım yenilebilir buna kendi sahasındaki Chelsea de dahil' şeklinde konuştu.

Shakhtar'ın teknik patronu Lucescu, zorlu Chelsea deplasmanında hem geçmişine hem de takımına güveniyor.