comScore

Bayrampaşa'dan TFF'ye saha isyanı

21 Ocak 2016, Perşembe 12:08
Bayrampaşa'dan TFF'ye saha isyanı

Bayrampaşa U19 takımı ile Anadolu Üsküdar arasındaki maç çamur deryasında oynandı. Bayrampaşa kulübü isyan etti. 


FutbolArena - Bayrampaşa U19 ile Anadolu Üsküdar arasında bu hafta oynanan tam anlamıyla zemin skandalı yaşandı. Türk futbolunun son dönemdeki en önemli problemlerinden biri olan zemin sorunu gençlerin maçında da ayyuka çıktı. 


Türk futbolundaki zemin problemi sadece Süper Lig'de değil


Bayrampaşa U19 ile Anadolu 1908 Üsküdar arasındaki müsabaka toprak sahada oynanınca yağmurla birlikte zemin tam anlamıyla çamur deryasına döndü. Bayrampaşa cephesi bu duruma tepki gösterdi. 

Bayrampaşa Teknik Direktörü Davut Bulut, yerelfutbol sitesine yaptığı açıklamada U19 gibi profesyonelliğe aday futbolcuların yer aldığı bir kategoride maçların iyi statlara verilmesi gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "İstanbul'da kulüp ve saha sayısı hepimizin malumu ancak bugün U14'te bile takımlar toprak sahada maç yapmıyor, ki yapmasınlar zaten gençlerimiz en iyi sahalara layık. Biz Anadolu Üsküdar'la oynadığımız maçın istenilseydi güzel bir sahaya verilebileceğini düşünüyoruz. TFF'den bundan sonraki haftalarda daha hassas olmasını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!