comScore

Aldırmaz'dan tepki çeken açıklama..

06 Kasım 2012, Salı 18:01

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adanaspor'a neden yardım etmediklerini açıkladı, taraftarın tepkisini topladı..

Zihni Aldırmaz, katıldığı televizyon programında Adanaspor ile ilgili gelen sorulara da cevap verdi.

Bir Adanaspor taraftarının "Aytaç Durak zamanında iki takım da yardım alıyordu. Aytaç Durak 2. Lig'de iki takıma 150'şer bin TL yardımda bulunuyordu. Siz neden yardım yapmıyorsunuz?" sorusuna Zihni Aldırmaz, Adanaspor'un Aytaç Durak döneminde şirket olmadığını dernek statüsünde olduğu için yardım yapıldığını söyledi. Aldırmaz,"Adanaspor o zaman Aş değildi, Adana amatörlerinin yanındayız" ifadelerini kullandı.

TARAFTAR ANINDA TEPKİSİNİ DİLE GETİRDİ
Adanaspor taraftarları Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a anında tepki gösterdiler. "Adanaspor Aytaç Durak döneminde şirket değildi?" cevabı üzerine Adanaspor'un 1996 yılından bu yana şirket olduğunu hatırlatan Adanaspor taraftarları twitter ve facebook aracılığıyla tepkilerini dile getirdiler.

Turuncu-beyazlı taraftarlar, "Adanaspor 1996 yılında şirketleşti. Adanaspor kapanma evresi yaşadığı sene takım Uzan'lardaydı. Ancak o dönemde bile Adanaspor şirket olmasına rağmen Aytaç Durak 100 bin TL Adanaspor'a yardımda bulunmuştu. Adanaspor o zamanda şirketti. 2006-2007 sezonunda Adanaspor Bayram Akgül ile yeniden liglere başladı. Adanaspor o sezon 3. Lig'deydi ve yine şirketti. 3. Lig'de Aytaç Durak Adanaspor'a şirket olmasına rağmen yardım ediyordu. Ardından 2. Lig'de hem Adanaspor'a hem de Adana Demirspor'a Aytaç Durak döneminde 150'şer bin TL yardımda bulunuluyordu. Bu yardımların yapıldığı dönem olan 2007-2008 sezonunda da Adanaspor şirketti. Zihni Aldırmaz Adanaspor'un 1996'dan bu yana 16 yıldır şirket statüsünde yönetildiğini acaba bilmiyor mu? Aytaç Durak 150'şer bin TL yardım yaptığında da Adanaspor'un şirket olduğunu Zihni Aldırmaz unutmuş olsa gerek" diye tepkilerini dile getirdiler.

Hazırlıklar başladı
Cumartesi günü kendi evinde Ç.Rizespor'u konuk edecek olan Adanaspor hazırlıklara başladı.Akşam saatlerinde Çatalan'da çalışan turuncu beyazlı takımda moraller yerinde. Teknik Direktör Levent Eriş oyuncuları ile kısa bir toplantı yaparak verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Tuna ve İlkem yok
Çaykur Rizespor maçı öncesi cezası devam eden Tuna ve sakatlığı süren İlkem forma giyemeyecek olan isimler. Talha ve Kibong'un ise cezaları sona erdi.

Eriş: "Planlarımız 3 puan üzerine"
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Cumartesi günü oynanacak olan maçta tüm hesapların galibiyet üzerine olduğunu söyledi.

Saha ve seyirci avantajını kullanmak istediklerini belirten deneyimli teknik adam, "Ligin lideri ile karşılaşacağız.Rizespor çok önemli oyunculara sahip bir takım.Hedefimiz sahamızda 3 puan almak.Oyuncularıma güveniyorum.Taraftarımızda bizi yalnız bırakmasın" dedi.

Zülküf 10 maçtır 90 dakika oynuyor
Adanaspor'un kalecisi Zülküf Özer 10 maçtır banko oynuyor ve her karşılaşmayı 90 dakika oynayarak tamamladı. Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor deplasmanında Tolga'nın kırmızı kart görmesi sonrasında sürekli Adanaspor'un kalesini koruyan Zülküf bu sezon da Adanaspor'un on karşılaşmasında da 90 dakika oynadı. Zülküf 12 gol yerken, beş karşılaşmayı gol yemeden tamamladı.

Serkan Şenyürek

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!