comScore

Harry Kane transfer olacak mı?

11 Ocak 2016, Pazartesi 13:41
Harry Kane transfer olacak mı?

Tottenham menajeri Mauricio Pochettino net konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - The Telegraph'a dayandırılan habere göre Real Madrid kulübü yavaş yavaş sona doğru gelen Cristiano Ronaldo'nun yerine Harry Kane'i transfer etmeyi planlıyor. Haftalık kazancı 45bin Sterlin olan ve 2020'ye dek sözleşmesi bulunan Harry Kane'in transfer haberlerine dair menajeri Mauricio Pochettino'dan net bir dille açıklama geldi.
 
Arjantinli teknik adam sezona formsuz giren ancak ilerleyen haftalarda kendini toplayan oyuncusunu satmayı düşünmediklerini ifade etti. Ayrıca Harry Kane'nin de kalmayı istediğini vurguladı.
 
Mauricio Pochettino bu sezon Premier Lig'de 22 maçta 13 gol atan Harry Kane için " Biz Kane'i satmayı düşünmüyoruz, Kane de zaten kulüpte kalmak istiyor. Transfer dedikodularından haberim yok ancak bu tip dedikodu ve spekülasyonlar beni şaşırtmıyor. 
 
Harry hem avrupanın hem de dünyanın en iyi santraforlarından birisi ve bu doğrultuda büyük kulüplerin onunla ilgilenmesi gayet doğal. Ancak o satış listesinde yer almıyor ve işin güzel olan tarafı kendisi de bu durumdan, kulüpte kalmaktan oldukça memnun. " şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!