comScore

Düzcespor otobüsüne taşlı saldırı

10 Ocak 2016, Pazar 17:50
Düzcespor otobüsüne taşlı saldırı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Zonguldak Kömürspor ile Düzcespor arasında yapılan maçın ardından ev sahibi takım taraftarlarınca konuk ekip otobüsüne taşlı saldırı gerçekleştirildi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ile Düzcespor maçının ardından konuk takımın otobüsüne taşlı saldırı yapıldı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan ve Zonguldak Kömürspor'un 1-0 kazandığı maçın ardından Düzce'ye dönen konuk takımın kafilesinin bulunduğu otobüse, bazı taraftarlar taşlı saldırıda bulundu.
 

Düzcespor otobüsüne kimler saldırdı?

 


Taşlı saldırıda, Düzcespor takım otobüsünün bazı camları kırıldı. Bu arada bazı taraftarların saldırıya devam etmesi üzerine polis ekipleri göz yaşartıcı kullandı. Yabancı madde atmaya devam eden 6 taraftar polis ekiplerince, gözaltına alındı.

Takımın bulunduğu otobüsün şoförü ise can güvenliği bulunmadığı gerekçesiyle otobüsü hareket ettirmek istemedi.

Polis ekiplerince, çembere alınan ve kalkanlar eşliğinde hareket eden otobüs, polisevine getirildi. Kafilenin burada otobüs değiştirmesinin ardından emniyet güçleri kent çıkışına kadar Düzcespor takım otobüsüne eşlik etti.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, gazetecilere yaptığı açıklamada, konuk takımının kent merkezinden geçtiği sırada yabancı madde saldırısına uğradığını öğrendiklerini söyledi.

"Olayla ilgili hangi taraftarın suçu var, öğreneceğiz" diyen Caner, "Hoş olmayan bir durum. Her zaman sükunetimizi korumamız lazımdı. Onlar bizim misafirimizdi. İçimizden çıkan birkaç kişi sporun dostluğunu bozdu. Gözaltına alınanlar var. Onların olayla ne ilgisi var öğreneceğiz" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!