comScore

Martinez, Barry'i yere göğe sığdıramadı!

08 Ocak 2016, Cuma 00:22
Martinez, Barry'i yere göğe sığdıramadı!

Everton menajeri, tecrübeli oyuncusu Gareth Barry için övgü dolu sözler sarfetti.

FutbolArena Dış Haberler - Everton menajeri Roberto Martinez tecrübeli orta saha oyuncusu Gareth Barry için "En iyi İngiliz oyunculardan birisi." gibi iddialı bir ifadede bulundu.
 
Gareth Barry, hafta içi Everton'ın kendi saha ve seyircisi önünde İngiltere Lig Kupası yarı final ilk ayak maçında Manchester City karşısında aldığı 2-1'lik galibiyette sahada müthiş işlere imza atarken, takımının 2. golünde de Romelu Lukaku'ya 'al da at' dercesine bir orta açmıştı.
 
34 yaşındaki Gareth Barry bu sezon oynanan 20 Premier Lig maçında da 90 dakika sahada kalırken, orta sahada rakip hücumlarda adeta dalgakıran görevi üstlendi, cezasahası içerisi ve çevresinde birçok hava topunu kazandı, birçok pozisyonda verdiği isabetli pasla takımının hücuma çıkmasını sağladı.
 
İlerleyen yaşına rağmen böylesine verimli bir performans sergileyen Gareth Barry için menajeri Roberto Martinez şu şekilde konuştu;
 
"Bugüne dek onun gibi bir profesyonelliğe sahip oyuncu görmedim. Gareth bugüne dek hakkı tam olarak verilememiş, değeri tam bilinememiş oyunculardan birisi. Gareth Barry çevresindeki genç oyuncuların gelişiminde de son derece önemli ve yön gösterici bir role sahip. Kendisi için en iyi İngiliz oyunculardan birisi diyebilirim. Umuyorum ki bu sezon Premier Lig'deki 600. maçına çıkma başarısına ulaşacak."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!