comScore

Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu arasındaki olay tatlıya bağlandı

05 Ocak 2016, Salı 23:13
Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu arasındaki olay tatlıya bağlandı

Hakan Çalhanoğlu'na Whatsapp'tan tanışma istediğini ileten Kenan Sofuoğlu soğuk bir geri dönüş alınca konuşmayı Facebook'tan yayınlayarak sitem etti. Daha sonra ise bu olay tatlıya bağlandı. 

FutbolArena - Dünya Süpersport Şampiyonası'nın şampiyon pilotu Kenan Sofuoğu, Hakan Çalhanoğlu ile Whatsapp konuşmasını yayınladı.

Köln'e giden Kenan Sofuoğlu, Bayer Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu'na Whatsapp'tan tanışma istediğini iletti ancak soğuk bir geri dönüş alınca konuşmayı Facebook'tan yayınlayarak sitem etti. Daha sonra ise bu olay tatlıya bağlandı. 

Kenan Sofuoğlu ve Hakan Çalhanoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi

Kenan Sofuoğlu daha sonra facebook'tan yayınlandığı yeni bir mesajda olayın bu kadar büyütüleceğini tahmin etmediğini ve bu yüzden de whatsapp'ta Hakan Çalhanoğlu ile olan diyaloglu paylaşımı kaldırdığını açıkladı. Bunun üzerine Hakan Çalhanoğlu da instragram sayfasından bir mesaj yayınlandı ve olay tatlıya bağlandı. 

Kenan Sofuoğlu'ndan yeni açıklama:
 İnsan sevdiğine kırılır. Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlakı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum, kendisini gerçekten sevdiğim için samimi bir şekilde tanışmak için yazdığımda bana tepkisi ve sorgulayarak karşılamasından dolayı gerçekten kırılmamın verdiği hissiyatla doğru olmayarak bu paylaşımda bulundum. Bu paylasimi Hakan kardeşimi kötülemek için değil sadece kırıldığımı belirtmek için paylaştım fakat bu kadar buyutulmesini beklemiyordum ve gereksiz buldum. Bu sebepten öturü paylaşımı kaldırıyorum.

Hakan Çalhanoğlu'nun instagram'daki paylaşımı:
 "Bizler milletimiz için mücadele eden vatan evlatlarıyız. İletişimsel bir sıkıntı oldu. Kenan abi'yi aradım. Problem yok.  Kenan abiyi en yakın zamanda Almanya'daki bir maçımda ağırlamayı heyecanla bekliyorum"

Hakan Çalhanoğlu, Kenan Sofuoğlu'nu tanımadı - Kenan Sofuoğlu'ndan sitem


Kenan Sofuoğlu Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "Hakan Çalhanoğlu beni tanıyıp tanımaman önemli değil ama tanışmak isteyen birine böyle davranman sana hiç yakışmadı. Benim numaram senin numarandan daha gizli." ifadelerini kullandı.

İşte Kenan Sofuoğlu'nun Hakan Çalhanoğlu ile Whatsapp konuşması:




 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!