comScore

Akhisar cephesinden hakemlere sert tepki

13 Aralık 2015, Pazar 15:27
Akhisar cephesinden hakemlere sert tepki

Akhisar'ın Kayserispor'a 3-2 mağlup olduğu maçın ardından Akhisar Belediyesporlu Güray Vural ve takımın teknik direktörü Cihat Arslan maçın hakemini sert bir dille eleştirdi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında Kayserispor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Akhisar Belediyespor cephesinde hakeme sert tepki gösterildi. Karşılaşmanın ardından Güray Vural oldukça ağır eleştirilerde bulundu. 

"Hakemler Akhisar'ın yükselişini kaldıramadı"
Güray Vural'ın maç sonu açıklamaları şu şekilde: "Öncelikle mücadeleden ötürü bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maç gerçekten güzel başladı fakat hakem sağolsun maçı katletti. 28 puandaydık. Lig üçüncüyüz. Türkiye'de kimsenin beklemediği bir puandaydık. Bunu kaldıramadılar. Penaltıları biz soyunma odasında telefonlarla görüştük, attığımız duran top da golmüş. Hiç faul çalmadı. Hakemleri aşağıya inmemiz için mi ayarlıyorlar? Biz kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz, çabalıyoruz, emek veriyoruz ama hakemler buna izin vermiyor. Biraz daha dikkat edilmesi gerekiyor. Böyle bir hakeme bundan sonra maç verilmez herhalde. Kendileri izler herhalde. Bu maçın özeti değil, 90 dakikasının izlenmesi gerekiyor. 

Akhisar Bld. Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın maç sonu hakeme ağır tepkisi

"Bugün sahada maç yönetilmedi. Kendi kendine oynandı maç. Tiyatro vardı resmen. Biz burada alın teri döküyoruz. Bir gelirden, bir kariyerden oluyoruz. İki basit düdük maçın önüne geçmesin, haksızlık. Biz teknik direktör olarak takım 2-3 maç kötü gidince istifa ediyoruz ama kötü giden hakemler maşallah hala devam ediyor. Allah yollarını açıklasın. Cumartesi günü Rize'de de katliam vardı. Hakemler marka değerinini altında kalıyor"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!