comScore

Şanlıurfa, Edinho ile kazanıyor

03 Aralık 2015, Perşembe 14:30
Şanlıurfa, Edinho ile kazanıyor

Güneydoğu ekibi, Portekizli forveti Edinho'nun gol attığı maçların tamamını kazandı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, bu sezon Portekizli forveti Edinho'nun oynayıp 6 gol attığı 5 maçı da kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda dün Edinho'nun 86. dakikada attığı golle Kırıklarelispor'u 1-0 yenerek gruplara yükselen sarı-yeşilli ekipte, Edinho'nun performansı sevindiriyor.

Belindeki sakatlığı sebebiyle ligin ilk 3 haftasında forma giyemeyen Edinho, daha sonra forma giydiği Giresunspor ve Denizlispor maçlarının galibiyet gollerine imza attı.

Güneydoğu ekibinin 2-0 yendiği Balıkesirspor maçının da ilk golünü kaydeden Edinho, en son ligde 2-1 galip gelinen Kayseri Erciyesspor maçında ise 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın galibiyetlerine sunduğu katkıdan dolayı Edinho'ya teşekkür etti.

Gol yollarındaki en büyük kozlarından birinin Edinho olduğunu vurgulayan Şimşek, Portekizli forvetin kariyerine yakışır bir sezon geçirdiğini söyledi.

Şimşek, diğer oyunculardan da benzer performans beklediklerini belirterek, "Takımımız yeni hocamızın da katkısıyla iyi bir hava yakaladı. Edinho'dan gösterdiği üst düzey performansını sürdürmesini bekliyoruz. Futbol bir takım oyunu. Edinho'nun attığı gollere diğer 10 oyuncunun da önemli katkısı var. Takım halinde hedefimize emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdürmek istiyoruz" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!