comScore

'Samet Aybaba bizim için şans'

27 Kasım 2015, Cuma 11:27
'Samet Aybaba bizim için şans'

Eskişehirsporlu futbolcu Kaan Kanak, "Samet Aybaba'nın takımın başına gelmesiyle pozitif bir durum oluştu. Her şey daha iyi olacak"

Eskişehirspor'un kanat oyuncusu Kaan  Kanak, yeni teknik direktörleri Samet Aybaba'nın kendileri için bir şans olduğunu  belirterek, birlik beraberlik içinde kırmızı-siyahlı ekibi ligde üst sıralara  taşıyacaklarını söyledi.
 
Kaan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un bu sezon  ligde hiç istemedikleri bir konumda bulunduğunu belirterek, teknik direktörlük  görevine Samet Aybaba'nın gelmesiyle takımın başarı yolunda yeniden ivme  kazandığını kaydetti.
 
Aybaba'nın genç oyunculara takımda yer vermeyi sevdiğini anlatan 25  yaşındaki futbolcu, şöyle konuştu: "Samet hocanın gelmesi bizim için bir şans. Takımı çok iyi motive  ediyor. Bizi neşelendirip adeta ayağa kaldırıyor. Samet Aybaba'nın takımın başına  gelmesiyle pozitif bir durum oluştu. Torku Konyaspor maçına kadar moral ve  motivasyon açısından kötüydük. Cumartesi günü sahamızda yapacağımız Mersin  İdmanyurdu maçıyla tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftarımız da sahada bizi destekleyecektir."
 
"Her şey daha iyi olacak" 
 
Kaan Kanak, takımın içinde bulunduğu durumun kimseyi karamsarlığa  itmemesi gerektiğini dile getirerek, Eskişehirspor'un önünde daha 25 maçın  bulunduğunu anımsattı.
 
Ellerinden geldiğince fazla maç kazanmaya çalışacaklarını vurgulayan  Kaan, şunları söyledi: "Bu maçlardan üç puan çıkarmak için çabalayacağız. Takımı ligde tutmak  istiyoruz. Bu takım alt sıralarda olmayı hak etmiyor. İçinde bulunduğumuz durumda  bizim de payımız var. Bu durumu düzelteceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kötü  durumdan kurtulacağız. Her şey daha iyi olacak."
 
Kaan Kanak, faal futbol yaşantısındaki geleceği hakkında da çeşitli  planlarının bulunduğunu anlatarak, "Gelecekteki ilk hedefim Eskişehirspor'u  içinde bulunduğu kötü durumdan çıkartmak. Daha sonra milli formayı giymek  istiyorum" ifadesini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!