comScore

Kayserispor'a dev sponsor

13 Kasım 2015, Cuma 12:10
Kayserispor'a dev sponsor

Coca-Cola, Süper Lig takımlarına desteğini Kayserispor ile imzaladığı resmi içecek sponsorluğu anlaşması ile sürdürüyor.

Alkolsüz içecek firması Coca-Cola, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından Kayserispor'un da resmi içecek sponsoru oldu.

Türkiye'de 2004 yılından bu yana Türkiye Futbol Federasyonu'nun ana sponsorları arasında yer alan Coca-Cola'nın Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Kurumsal İletişim Direktörü Sinan Cem Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'de futbolun gelişimine büyük önem veriyoruz ve bu bakış açısıyla Süper Lig takımlarımızla yoğun bir iş birliği sürecindeyiz. Bu çerçevede Kayserispor'un da resmi içecek sponsoru olduğumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Kayserispor ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin Türk sporu için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Coca-Cola iş birliği ile ilgili konuşan Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yıldız de "Coca-Cola'nın Kulübümüze ve Türk futboluna vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine teşekkür eder, Coca-Cola ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin Türk sporu için hayırlı ve devamlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı.

İlk olimpiyat oyunlarından beri 80 yıla yakın bir zamandır tüm dünyada birçok alanda sporu destekleyen Coca-Cola, FIFA Dünya Kupası, UEFA Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunları gibi dünya üzerindeki en büyük spor organizasyonlarının en uzun süreli ortağı durumunda yer alıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!