comScore

Şanlıurfaspor, geçen sezonun gerisinde kaldı

09 Kasım 2015, Pazartesi 13:20
Şanlıurfaspor, geçen sezonun gerisinde kaldı

PTT 1. Lig'de sahasında Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Şanlıurfaspor, geçen sezonki 11 haftalık performansının gerisinde kaldı.

PTT 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'a sahasında 2-0 yenilen Şanlıurfaspor, geçen sonunun aynı dönemindeki performansının gerisinde kaldı.

Güneydoğu'ya futbol heyecanı yaşatan sarı-yeşilli ekip, Yeni Malatyaspor mağlubiyetiyle 12. hafta öncesi 15. sıraya düştü.

Sezona istediği gibi başlayamayan Ceylanlar, 19 puan topladığı geçen sezonun aynı dönemine göre hanesine 7 puan daha az yazdırdı.

Bu sezon 11 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Şanlıurfaspor, geçen sezon ise 5 galibiyet, 4 beraberlik 2 mağlubiyetle 19 puan toplayabilmişti.

Kulüp başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta seyircileri önünde mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

Futbolcuların mücadeleci bir oyun sergilemelerine rağmen sonuca gitmekte zorlandığını ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Bu hafta rakipten daha çok pozisyon bulduk ancak değerlendiremeyince fırsatı kaçırmayan rakibe mağlup olduk. Teknik heyetimiz eksik olduğumuz yönlerimizi giderebilmek için üst düzey çaba gösteriyor. En kısa sürede toparlanarak peş peşe galibiyetler hedefliyoruz. Moralimiz bozulmuş olsa da önümüzde uzun bir maraton var." 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!