comScore

Volkan Babacan kalesini kapattı

09 Kasım 2015, Pazartesi 12:25
Volkan Babacan kalesini kapattı

Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan, ligde çıktığı son 4 maçta kalesinde yalnızca 1 gol gördü.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Trabzonspor'u mağlup eden Medipol Başakşehir, çıkışını sürdürüyor. Geride kalan 11 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Abdullah Avcı'nın öğrencileri, puanını 19'a yükselterek 4. sıraya yerleşti.
 
Turuncu-lacivertli ekibin bu başarısında kaleci Volkan Babacan'ın büyük payı bulunuyor. A Milli Futbol Takımı'nın kalesini de koruya başarılı eldiven, ligde bu sezon takımının tüm maçlarında 90 dakika sahada kaldı. 11 haftada yediği 10 golle ligin en az gol yiyen takımları arasında yer alan Başakşehir, son 4 haftada ise kalesinde yalnızca 1 gol gördü.
 
SON 4 MAÇTA 9 GOL ATTI, 1 GOL YEDİ
 
Süper Lig'in 7. haftasında aldığı Galatasaray yenilgisinin ardından çıktığı 4 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen turuncu-lacivertli ekip, bu periyotta rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 1 gol gördü. Osmanlıspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla geçen Başakşehir, sahasında karşılaştığı Torku Konyaspor'u ise 4-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etmeyi başarmıştı. Ardından Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kalan turuncu-lacivertliler, 11. haftada oynadığı Trabzonspor müsabakasından ise 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!