comScore

Eskişehirspor Bülent Uygun'a gidiyor

02 Kasım 2015, Pazartesi 15:13
Eskişehirspor Bülent Uygun'a gidiyor

Ligin dibine demir atan Eskişehirspor'da eski başkan Halil Ünal ger dönüş hazırlığı yapıyor. İlk icraatıysa İsmail Kartal'ı gönderip, Bülent Uygun'u getirmek.

FutbolArena Özel - Ligde kötü günler geçiren Eskişehirspor'da eski başkan Halil Ünal geri dönüş hazırlığı yapıyor. 3 yıl başkanlığı Mesut Hoşcan'a kaptıran Halil Ünal yeniden başkan olmak için çalışmalarına hız verdi.

Ünal bir taraftan kongre yapılması için bastırırken diğer yandan da Eskişehir'in eski hocası Bülent Uygun'u yeniden takımın başına getirmek istiyor.
 
SKİBBE'NİN YERİNE KARTAL GELMİŞTİ
 
Eskişehirspor'da mevcut yönetim Skibbe'nin yerine İsmail Kartal'ı getirdi ama sonuçlar düzelmedi. Yeninden başkan olmak isteyen Halil Ünal eğer göreve gelirse ilk olarak hocayı değiştirmeyi planlıyor. Ünal'ın birinci adayıysa Bülent uygun. Ünal, Uygun ile temaslara başladı.
 
ŞİKE DAVASI'NDA BERAAT ETTİ
 
Katar'ın Umm Salal takımını çalıştıran Bülent Uygun, 3 Temmuz şike sürecinde Eskişehirspor'un başındayken tutuklanmış, 9 Ekim'de 13. Ağır ceza mahkemesinde yeniden görülen davada diğer sanıklarla birlikte beraat etmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!