comScore

Osmanlıspor'un vazgeçemediği 2 oyuncu

27 Ekim 2015, Salı 14:50
Osmanlıspor'un vazgeçemediği 2 oyuncu

İki futbolcu, Süper Lig'de 9 haftalık bölümde tüm maçlarda 90 dakika forma giydi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Osmanlıspor'da, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın vazgeçilmezleri Ndiaye ve Hakan Aslantaş oldu. 

Başkent ekibinin sezon başında Norveç'in Bodo Glimt takımından transfer ettiği Ndiaye, ligdeki 9 maçta da 90 dakika forma giydi. Senegalli oyuncu, takımının 13 golünden 5'ine de imza koydu.

Medicana Sivasspor ve Torku Konyaspor maçlarında birer gol atan Ndiaye, Mersin İdmanyurdu mücadelesinde rakip ağları 3 kez havalandırdı. Kayserispor maçında 1 asist yapan orta alan oyuncusunun, 9 maçta 1 sarı kartı bulunuyor. 

Gençlerbirliği'nden transfer edilen Hakan Aslantaş da Senegalli futbolcu gibi 9 haftalık bölümde tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu, 9 maçlık performansında bir asist yaparken, 3 sarı kart gördü.   

Osmanlıspor'da, kaleci Ahmet Şahin 8, Bakary Soro da 7 maçta 90 dakika sahada kalarak, istikrarlı bir performans sergiledi.    

Sezon başından bu yana sakatlıktan kurtulamayan Tonia Tisdell ise sahada en az kalan isim olarak dikkati çekti. Golcü futbolcu Trabzonspor maçında sadece 7 dakika forma şansı buldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!