comScore

Bayer Leverkusen - Roma maçının özeti ve golleri

20 Ekim 2015, Salı 23:56
Bayer Leverkusen - Roma maçının özeti ve golleri

Şampiyonlar Ligi klasikleri arasına girecek maçta neler oldu neler? 4-4 biten maçta önce Leverkusen öne geçti, sonra Roma'yı yakaladı

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi E grubu 3. maçında Bayer Leverkusen sahasında Roma'yı ağırladı. Maç 4-4'lük eşitlikle tamamlanırken Leverkusen 4 puanla 2. sıraya yükseldi. Roma ise 2 puanla 4. sırada kaldı. 

Bayer Leverkusen - Roma maçının özeti ve golleri


Maça hızlı başlayan Bayer Leverkusen henüz 4. dakikada penaltıdan Javier Hernandez (Chicharito) ile öne geçti. 19. dakikada ise Milli futbolcumuz Hakan Calhanoğlu'nun mükemmel asistinde yine Chicharito sahneye çıktı ve durumu 2-0'a getirdi. Bu dakikadan sonra Roma'da tecrübeli isim Daniele De Rossi sahneye çıktı. De Rossi 29 ve 38. dakikalarda attığı gollerle maçı 2-2'ye getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

İkinci yarı ise ilk yarıdan farklı olarak Roma'nın golleriyle başladı. 54. dakikada 2. golünde asistini yapan Miralem Pjanic durumu 2-3'e getirdi. 73. dakikada ise sonradan oyuna giren Iago Falque maçı 2-4'e taşıdı. Bayer Leverkusen ise maçı bırakmadı. 84. dakikada Kevin Kampl farkı bire indirirken 86. dakikada Admir Mehmedi durumu 4-4 yaptı ve maç bu skorla tamamlandı. 
Hakan Calhanoğlu parıldıyor 

Milli futbolcumuz Hakan Canhanoğlu Şampiyonlar Liginde tecrübe eksiği yaşamıyor. Henüz 21 yaşında olan Hakan, Şampiyonlar Ligi'nde 15 maçta forma giydi ve 6 gol attı, 6 da asist yaptı. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!