comScore

Sezgin Coşkun, hoca değişikliğinin olumlu yansıyacağını düşünüyor

14 Ekim 2015, Çarşamba 20:10
Sezgin Coşkun, hoca değişikliğinin olumlu yansıyacağını düşünüyor

Eskişehirspor kaptanı Sezgin Coşkun, teknik direktör değişiminin takıma olumlu yansıyacağını düşüyor.

Eskişehirspor'un kaptanı Sezgin Coşkun, takımdaki teknik direktör değişikliğine ilişkin, "Hoca değişiklikleri bütün takımlarda olumlu yansıyor. Burada da olumlu yansıyacağını düşünüyorum" dedi. 

Deneyimli savunma oyuncusu, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu bir dönemden geçtiklerini, bu dönemde de siyah-kırmızılı takım taraftarının desteğini yanlarında hissettiklerini söyledi. 

Puan cetvelinde şuan bulundukları yerin Eskişehirspor'a yakışmadığının altını çizen Sezgin Coşkun, "Son 7 haftaya baktığımız zaman iç açıcı bir tablo yok önümüzde. Bu, ligdeki sıralamamızda da belirli zaten. Bu dönem içerisinde düzeltmeye çalıştığımız şeyler oldu. Zorlu maçlarımız yanında şanssızlıklarımız da oldu. Bunları bu haftadan sonra hoca değişikliği ile birlikte düzeltmek istiyoruz" diye konuştu. 

Sezgin Coşkun, Michael Skibbe'nin ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın getirildiğini anımsatarak, şunları söyledi:

"Hoca değişiklikleri bütün takımlarda olumlu yansıyor. Burada da olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Çünkü İsmail hocanın futbol hayatı, kariyeri belli. Bunu tartışmaya gerek yok. Geldiği ilk günden beri kazanma hırsı bize yansıtmaya başladı. Bu hırsla beraber bizim de bu durumu tersine çevirebileceğimizi bize inandırmaya başladı. İnşallah  Akhisar Belediyespor maçı ile bu kötü gidişata bir son verip önümüzdeki zorlu maçlardan önce hem motivasyon hemde güven açısından önemli 3 puanlar almayı düşünüyoruz. İnşallah bunu da böyle yansıtacağız.  Zor dönemde birbirimize desteğimizi gösterip, herkesin elini taşın altına koyarak bunu buradan çıkarmamız lazım."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!