comScore

Del Bosque'den Türkiye'ye kötü haber

12 Ekim 2015, Pazartesi 13:10
Del Bosque'den Türkiye'ye kötü haber

En iyi 3.'ler yarışında Türkiye'nin en büyük rakibi olan Ukrayna'nın bugün karşılaşacağı İspanya'nın sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

FutbolArena – EURO 2016 Elemeleri'nde son maçlar oynanırken takımlar sadece ilk 3'e girme yarışında değil, aynı zamanda en iyi 3. olma mücadelesi veriyor. Şu anda bu yarışta Ukrayna en avantajlı takım. Bugün kendi sahalarında İspanya'yı yenmeleri durumunda en iyi 3. olmaları kesinleşecek. Böylece EURO 2016 biletini almış olacaklar.
 
Ukrayna-İspanya maçı Türkiye için de önemli çünkü milli takımımızın da en iyi 3. olma şansı sürüyor. Bunun gerçekleşmesi için öncelikle İspanya'nın Ukrayna'ya yenilmemesi gerekiyor. Gruptan lider çıkması kesinleşen Boğaların teknik direktör Vicente del Bosque bu mücadelede bazı yedek oyuncuları oynatacağını açıkladı. Son dönemde sakatlık sorunlarıyla boğuşan Barcelona'nın Pique ve Busquets gibi önemli isimlerinin riske edilmemesinin beklendiği mücadelede David Silva, Morata, Ramos, Iniesta ve Diego Costa da sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar. İspanya'nın muhtemel 11'i: De Gea; Gaspar, Nacho, Etxeita, Azpilicueta; San Jose, Isco, Thiago; Nolito, Alcacer, Mata.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!