comScore

Gaziantepspor - Osmanlıspor maçı kaç kaç bitti?

03 Ekim 2015, Cumartesi 18:13
Gaziantepspor - Osmanlıspor maçı kaç kaç bitti?

Süper Ligde 7. hafta mücadelesinde Gaziantepspor sahasında Osmanlıspor'u 2-1 yendi. Gaziantepspor - Osmanlıspor maçı özeti ve golleri haberimizde

FutbolArena - Son haftaların formda ekibi Osmanlıspor, Gaziantepspor deplasmanında takıldı. Ev sahibinin ilk golünü atan, Milli takıma çağırılmaması tartışma konusu olan Muhammet Demir'di. 

Gaziantepspor - Osmanlıspor maçının golleri 
Gaziantepspor maça etkili başladı. Henüz 11. dakikada John Chibuike, Muhammet Demir'e adeta al da at dercesine bir asist yaptı ve Muhammet Demir bu ikramı geri çevirmedi. 

Konuk takım 33. dakikada Erdal Kılıçaslan'ın ayağından bulduğu penaltı golüyle eşitliği sağlasa da bu gole olan sevinci uzun sürmedi. Sadece 2 dakika sonra 35'te bu kez topu getiren Muhammet Demir, golü atan John Chibuike oldu. Gaziantepspor'un iki golcüsü bu kez görevleri değiştirmişti. Bu gole Osmanlıspor oyuncuları ofsayt itirazlarında bulunsalar da hakem kararını değiştirmedi. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarı başka gol olmadı ve Gaziantepspor rakibini 2-1 yendi. 

2. yarıda 77. dakikada Osmanlıspor'dan Uğur Demirok ve 84. dakikada Gaziantepspor'dan Ognjen Vranjes kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Osmanlıspor'un son dakikada attığı bir gol ise ofsayt gerekçesiyle gereksiz sayıldı. 

Bu maçın ardından Gaziantepspor puanını 10'a çıkarırken, Osmanlıspor 11 puanda kaldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!