comScore

Astana'nın yıldızı Galatasaray'a karşı yok

30 Eylül 2015, Çarşamba 09:27
Astana'nın yıldızı Galatasaray'a karşı yok

Kazak ekibinin hücumdaki etkili silahlarından Twumasi cezası nedeniyle bugünkü mücadelede forma giyemeyecek.

FutbolArena – UEFA Şampiyonlar Ligi grup turunda 2. maçlarda Galatasaray deplasmanda Astana ile karşılaşacak. Kazak ekibinin bu mücadele öncesi en önemli eksiği kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan kanat oyuncusu Patrick Twumasi.
 
Astana'nın 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde Helsinki ile yaptığı maçta rakibine kasıtlı şekilde vuran Twumasi'ye UEFA 6 maç ceza verdi. Play-off turunda APOEL ile oynanan iki karşılaşmada da forma giyemeyen Ganalı futbolcu, Benfica deplasmanında da görev alamamıştı. Twumasi gruptaki ilk 4 maçta oynayamayacak. Astana'nın Benfica ve Galatasaray ile yapacağı rövanş mücadelelerine yetişebilecek.
 
1994 doğumlu Twumasi, geçen yıl Astana'ya kiralık olarak gelmiş ve 11 maçta attığı 10 golle takımının lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Bu sezon bonservisiyle transfer olan Twumasi ligde 20 maçta 6 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Şampiyonlar Ligi'nde ise ön eleme turlarında iç sahada Maribor ve Helsinki ile oynanan iki maçta da gol atmayı başardı. Twumasi'nin cezasında onun yerine yine Kethevoama'nın forma giymesi bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!