comScore

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek eleştirilere sitem etti

29 Eylül 2015, Salı 20:11
Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek eleştirilere sitem etti

Yusuf Şimşek, lige iyi futbol ve puanlarla başladıklarını, 6 maçta aldıkları 10 puanın kötü olmadığını söyledi. 

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, takımda kötü giden bir şey olmadığını vurgulayarak, "Tek üzüldüğüm Çaykur Rizespor maçındaki farklı mağlubiyet. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamadık. Hedefimiz ilk 8'in içinde bitirebilmekti. Şu an ilk 8'in içindeyiz ve liderle aramızda 3 puan var. Bir maç yenildik, bir maç berabere kaldık. Çok çabuk felaket tellalları başladı. 6 maçta 10 puan kötü değil. Daha iyi olabiliriz. Bunun için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Futbolda her zaman inişlerin ve çıkışların olabileceğine işaret eden Şimşek, "Önemli olan bu inişlerin uzun süre olmamasıdır. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Takımda herkes forma için hazır. Bu çalışmalarımızın semeresini göreceğiz. Kasımpaşa'yı yeneceğiz ve kendi evimizde 3 puan alacağız" ifadelerini kullandı. 

Bu arada, Antalyaspor, ligin 7. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenmana sakatlığı süren Mbilla katılmadı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!