comScore

Rusya Premier Ligi'nde CSKA Moskova, Mordovia Saransk'ı 6-4 mağlup etti

20 Eylül 2015, Pazar 15:29
Rusya Premier Ligi'nde CSKA Moskova, Mordovia Saransk'ı 6-4 mağlup etti

Rusya Premier Ligi'nde lider CSKA Moskova, 3-0 geriye düştü maçta Mordovia Saransk'ı deplasmanda 6-4 mağlup etti.  

FutbolArena - Rusya Premier Ligi'nde lider CSKA Moskova ile Mordovia Saransk arasında oynanan karşılaşma nefesleri kesti. CSKA Moskova 3-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle Mordovia Saransk'ı 6-4 mağlup etti. 

Mordovia Saransk-CSKA Moskova maçının golleri
15 dakikada 3 gol
Mücadeleye çok hızlı başlayan Mordovia Saransk henüz 1. dakikada Lutsenko ile 1-0 öne geçti. 12. dakikada CSKA Moskova'da savunma oyuncusu Fernandes kırmızı kart gördü. Akabinde Mordovia Saransk 2 dakikada bulduğu 2 golle ilk yarıyı 3-0 önde kapadı

CSKA Moskova'dan muhteşem geri dönüş

İkinci yarıda ise bambaşka bir CSKA Moskova vardı. 50'de Panchenko ile farkı 2'ye indirek konuk ekip, 4 dakika sonra Mordovia'da Djalo'nun kırmızı kart görmesiyle birlikte oyunda üstünlüğü geçirdi. Bu kez ilk yarıda Mordovia Saransk'ın yaptığını CSKA tekrarladı. 58'de 3-2, 59'da 3-3 oldu. 

İki takım da 10 kişi kaldı
Skorun 3-3'e gelmesinden sonra Mordovia Saransk tekrar golü buldu ve 4-3 öne geçti. Ancak CSKA Moskova yine de pes etmedi ve son 10 dakikada attığı 3 golle müsabakayı 6-4 kazandı. 

CSKA Moskova bu sonucun ardından 9. haftayı 25 puanla lider kapadı. Mordovia Saransk ise 7 puanda kaldı. Lider CSKA, önümüzdeki hafta Niasse'nin takımı Lokomotiv Moskova ile derbide karşılaşacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!