comScore

Sergen Yalçın: "Beklenilen yerde değiliz"

14 Eylül 2015, Pazartesi 19:40
Sergen Yalçın:

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ligde arzu edilen yerde olmadıklarını belirtti.

Medicana Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Torku Konyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Yalçın, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde Çaykur Rizespor ile deplasmanda dün 1-1 berabere kaldıkları maçta, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. 

Maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Yalçın, "Kesinlikle kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha üretken olabilseydik skoru daha farklı yapabilirdik ama bu tür maçlarda bu tür sonuçlar çıkabiliyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Yalçın, geçen hafta Osmanlıspor ile son dakikalarda attıkları golle berabere kaldıklarını hatırlatarak, bu hafta ise tam tersi durum yaşandığı, 1-0 öndeyken Çaykur Rizespor'un son dakikalarda bulduğu golün kendilerini çok üzdüğünü ifade etti. 

"Beklenilen yerde değiliz"

Medicana Sivasspor'un ligde 4 haftadır üzerinde kıramadığı bir şanssızlık olduğunu aktaran Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kazanabileceğimiz maçları basit bir şekilde berabere bitirdik. İnşallah Torku Konyaspor maçını kazanarak çıkış yakalarız. Moral olarak iyi duruma, puan cetvelinde de iyi bir yere gelmek istiyoruz. Tek hedefimiz bu haftaki maçı kazanmak. Beklenilen yerde kesinlikle değiliz. Bizim düşüncemiz şu anda 5-6 puanımız olması lazımdı. Bizim yaptığımız puan cetvelimizde 2-3 puan geriden gidiyoruz. Ama henüz ligin çok başı ve bu tür sonuçlar doğabiliyor. Kazanamıyoruz ama şunu da düşünmek lazım, kaybetmiyoruz da. Biraz iyi tarafından bakmaya çalışıyoruz."

Yalçın, Çaykur Rizespor maçında kadroda taktiksel olarak bir değişiklik yaptığına işaret etti. Farklı bir kadro ile sahaya çıktıklarını söyleyen Yalçın, "Daha farklı ve güçlü oyunculardan kurulu bir kadro çıkarttık. Taktik anlayışımız bana göre mükemmeldi" ifadesini kullandı.

Yalçın, daha güçlü, mücadele eden ve daha agresif oynayan bir Sivasspor yaratmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!