comScore

Hikmet Karaman ve Sergen Yalçın maçtan sonra konuştu

13 Eylül 2015, Pazar 21:15
Hikmet Karaman ve Sergen Yalçın maçtan sonra konuştu

Süper Lig'de evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, beraberliğin haklı bir skor olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Ligde 4. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra teknik adamlar şunları söyledi...

Hikmet Karaman, maç sonu yaptığı açıklamada, "İlk yarı oyun üstünlüğü bizde gözükse dahi yaptığımız bir hatayla golü yedik. İkinci yarı 1-0 geriden gelip bir de kırmızı kart gördük. Yaklaşk 40 dakika 10 kişi oynadık. taktik anlamda oyunu riske attık. Beraberliği bulduk. Biraz şans yanımızda olsaydı belkide son dakikalarda ikinci golü de bulabilirdik. 10 kişi oynayan bir takım olarak 1-1'lik beraberlik haklı bir skor. Kırmızı kart bence kırmızı kart değildi. Oyuncumuz topa vuruyor ve ayağı hafif şekilde rakibin dizine değiyor. Hakem orada yanılmış olabilir. Oyuncumuzun kasti vurması yok. Aslında kırmızı kartın oluşmasına rakip oyuncu zemin hazırladı. Hakemde yanılabilir. Aynı pozisyonu tekrar seyretse kırmızı kart vermezdi belkide." dedi.
Sergen Yalçın: "Bizim için üzücü skor"

Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın ise mükemmel bir taktik anlayışıyla oynadıklarını ifade ederek, "Rakibin hücumdaki ataklarını kestik. Çok pozisyon vermedik. Golü bulduktan sonra ikinci golü de bulmamız lazımdı." diye konuştu.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini bir galibiyet alarak çıkışa geçmek istediklerini de belirten Sergen Yalçın, "Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra iyi oynadı. Rize ile oynadığımız maçlar hep böyle geçiyor. 3 puanla ayrılmamız gereken bir maçtan bir puanla ayrılmak bizim için üzücü. Dört haftadır yenilmiyoruz ama kolay kolay da kaybetmiyoruz. Bir galibiyet alarak çıkışa geçmek istiyoruz." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!