comScore

Gültekin Gencer, Eto'o'yu açıkladı! Problem var mı?

11 Eylül 2015, Cuma 18:50
Gültekin Gencer, Eto'o'yu açıkladı! Problem var mı?

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto'o ile ilgili çıkan haberlere ilişkin konuştu.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Eto'o'nun parasının yüzde 50'si ödeneli çok oldu. Borcunun ödenmesinde sponsorlar tarafından da Eto'o tarafından da hiç bir problemimiz yok" dedi. 

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında terör olaylarını kınadığını ve artık terörün son bulması gerektiğini, Türkiye üzerinde dolanan kara bulutların kalkmasını istediklerini ifade etti. 

Bazılarının Antalyaspor'a katkı koyacaklarına, önünü kesmeye çalıştığını savunan Gencer, yönetimdeki bazı kişilere de kurulda yer almamaları için baskı yapıldığını öne sürdü.

Sponsorlara dahi baskı yapıldığını iddia eden Gültekin Gencer, "Geçmişten gelen ödemeler dahil, bizim futbolculara bu hafta ödediğimiz para 12-13 milyon lira. Eto'o'nun parasının yüzde 50'si ödeneli çok oldu. Borcunun ödenmesinde sponsorlar tarafından da Eto'o tarafından da hiçbir problemimiz yok" diye konuştu. Gencer, Eto'o'nun borcunun kalan yüzde 50'sinin de gelecek hafta tamamen ödeneceğini kaydetti.

Transfer politikalarına değinen Gencer, şunları söyledi:

"Her bakımdan Antalyaspor'a çağ atlatalım, tarih yazalım, hep beraber bir yerlere varalım, birlikte olalım diye hareket ediyoruz. O doğrultuda da şu ana kadar çalışmalarımızı yaptık. Bazı kesimler zaman zaman genel kurul istediler, onu da yaptık. Antalya'da başarılı olmamızı istemeyen belli bir zümre ne dediyse her şeyi yaptık. Her şeyi yapmamıza rağmen takım başarılı olduğu süreçte alkışlamayı bırakın, eleştirmeye devam ettiler."

Belli bir grubun Antalyaspor'un açığını aradığını savunan Gencer, stat yapımının sürdüğünü ve takımın, tarihi bir başlangıç yaptığını ancak buna rağmen bazı kesimlerin olumsuz işler yapmaya devam ettiğini dile getirdi.

 

- "Antalyaspor'un başarılı olmasını istemiyorlar"

 

Birçok Anadolu takımının formaya reklam bulamazken Antalyaspor'un forma reklamı alacak yerinin kalmadığını belirten Gencer, "Bazı kesimler 'takımın hızını nasıl kesebiliriz' çabası içerisinde. Antalyaspor'un başarılı olmasını istemiyorlar. Yıkım çalışmaları yapmaları son derece abesle iştigal" ifadelerini kullandı.

Stat gelirlerinin Eto'o'nun transfer parasını çıkarmasına rağmen böyle bir şeyin konuşulmasının ilginç olduğunu kaydeden Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birçok Anadolu takımı 20 bin liraya loca satamazken 300 bin liraya loca satıyoruz. Bunu kıskanacak birisi varsa bunlar dışarıdakiler olmalı. Antalya olarak bunun gururunu yaşamamız gerekirken eleştirmeye başlıyoruz. Sponsorlarla ilgili bir sorunumuz yok, anlaşılan rakamlarda bir sorun yok. Bu hafta bütün futbolcuların paralarını, maaşlarını, peşinatlarını dahi bırakmadan, primlerini yatırdık. Fenerbahçe maçında sırt reklamında ana sponsor yerine başka bir firmanın reklamıyla çıkıldı. Bir maçlık izin alındı. Reklamıyla çıktığımız firma bunun karşılığında bir deplasmanın bütün masraflarını karşılayacak. Uydurma, yakıştırma haberlerin Antalyaspor'a ne kadar zarar vereceğini düşünmeniz lazım. Sponsorlarımız bu durumdan üzüntü duyuyor."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!