comScore

Everton'da Tom Cleverley'nin durumu netlik kazandı

10 Eylül 2015, Perşembe 16:25
Everton'da Tom Cleverley'nin durumu netlik kazandı

Orta saha oyuncusu 6 ile 8 hafta arasında yeşil sahalardan uzak kalacak.

FutbolArena Dış Haberler - Everton'ın orta saha oyuncusu Tom Cleverley takımının Tottenham Hotspur ile 0-0 berabere kaldığı maçta ilk yarının son dakikasında Eric Dier ile girdiği mücadele sonrası acı içerisinde yere yığılmıştı. İlk izlenim olarak ayağı kırıldığı zannedilen Tom Cleverley yerini Kevin Mirallas'a bırakmıştı.
 
Ancak daha sonra yapılan tetkikler sonucu sakatlığının bu denli ciddi olmadığı belirtildi. Yine de 6 ile 8 hafta arasında yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtilen orta saha oyuncusunun güçlü yapısının hızlı iyileşmesinde önemli rol oynadığı da söylenilenler arasında.
 
Tom Cleverley Kimdir?

Tam adı Thomas William Cleverley olan 26 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu, 1.75 boyunda ve 67 kilo ağırlığındadır. Orta sahanın ortasında ve kimi zaman kanatlarda görev alabilen oyuncu, Manchester United ile olan sözleşmesi sona erince Everton tarafından kulübün renklerine bağlandı. Bu sezon Everton forması altında 4 Premier Lig maçının 4'ünde de görev alan Cleverley, ülkesi İngiltere Ulusal Takımı'nın da 13 kez formasını giydi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!