comScore

Eric Dier ile nikah tazelendi

10 Eylül 2015, Perşembe 03:43
Eric Dier ile nikah tazelendi

Tottenham Hotspur gelecek vaad eden savunmacısıyla 5 senelik sözleşme imzaladı.

FutbolArena Dış Haberler - Tottenham Hotspur kulübü defansif oyuncusu Eric Dier ile olan sözleşmesini 2020 senesine dek uzattığını açıkladı. İngiltere 21 yaşaltı Ulusal Takımı'nda da forma giyen Eric Dier, White Hart Lane'de 2. sezonunu geçiriyor.

2014 senesinde Sporting Lizbon ekibinden 4 milyon Sterlin karşılığı transfer edilen Eric Dier, çocukluğunun geçtiği Portekiz yerine doğduğu İngiltere'nin ulusal takımında oynamayı tercih etmişti.
 
Stoper, sağ bek ve defansif orta saha yani ön libero pozisyonlarında oynayabilen Eric Dier, bu sezon Tottenham Hotspur forması altında Premier Lig'de oynanan 4 maçta da görev aldı ve bu maçlarda defansif orta saha görevi üstlenirken, bir de gol attı.

Tottenham Hotspur forması altında ilk sezonu olan 2014-2015 futbol sezonunda Premier Lig'de 28, Federasyon Kupası'nda 1, Lig Kupası'nda 3, Avrupa Kupaları'nda 4 maçta olmak üzere toplam 36 resmi maçta forma giyen Eric Dier, 1.93'lük boyuyla hava toplarında oldukça etkili bir savunmacı olarak göze çarpıyor.
 
Sözleşmesini uzatmasının ardından Tottenham Hotspur kulübü resmi internet sitesine açıklama yapan Eric Dier, "Genç yetenekler, yenilenecek stadyum derken kulüp için büyük aşamalar söz konusu. Kenetlendiğimiz sürece heyecan verici gelişmelerin olması kaçınılmaz. Christian Eriksen, Erik Lamela, Kyle Walker ve Danny Rose isimlerinin de tecrübelerine rağmen hala genç olduklarını kabul edecek olursak uzun vadede gerçekten büyük işler başarabilecek yaşta bir kadroya sahibiz. Geçtiğimiz sezon yani ilk sezonumdaki her dakika benim için oldukça güzel geçti. Şimdi bir de 5 senelik bir sözleşme tazeledim ve bunun verdiği motivasyonla kulübüme çok daha fazla hizmet etmek için sabırsızlanıyorum." şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!