comScore

Şehit asker, Erhan Kartal'ın yakını çıktı

08 Eylül 2015, Salı 14:40
Şehit asker, Erhan Kartal'ın yakını çıktı

Kasımpaşa, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 4. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcular, Dağlıca, Iğdır ve son olarak Tunceli'de şehit düşen asker ve polisler için saygı duruşunda bulunup dev Türk bayrağı ile poz verdi.

Daha sonra futbolcular antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam eden idman kuvvet, çabukluk ve dayanıklılık çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi.
Şehit Uzman Çavuş, Kasımpaşalı oyuncunun yakını çıktı

Ayrıca Kasımpaşalı futbolcu Erhan Kartal, hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden yakını Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu'nun cenazesi dolayısıyla Konya'ya gittiği için antrenmana katılamadı.

Öte yandan milli takımlarında bulunan oyuncular Andreas Isaksson, Kenneth Omeruo ve Sanharib Malki'nin antrenmana katılmadığı kaydedildi.

Kasımpaşa, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!