comScore

Saido Berahino antrenmana çıktı

08 Eylül 2015, Salı 13:46
Saido Berahino antrenmana çıktı

West Bromwich Albion'ın genç golcüsü kulübüyle arasındaki buzları eritmiş gözüküyor.

FutbolArena Dış Haberler - West Bromwich Albion'da adeta bir krize dönüşen Saido Berahino gündemi çözüm aşamasına gelmişe benziyor. Kıvrak çalımları ve son vuruşlardaki etkinliği ile dikkatleri çeken 22 yaşındaki İngiliz golcü Saido Berahino için Tottenham Hotspur 4 ayrı teklif sunmuştu. Özellikle transferin son günü yapılan teklifin kabul edilmesi beklenirken, West Brom kulübü oyuncusunu satmamakta diretti.
 
Durum böyle olunca da Saido Berahino şu an kaldırdığı bir tweet'inde kulübün sahibi ve başkanı olan 59 yaşındaki İngiliz iş adamı Jeremy Peace'i hedef alarak üzgün olduğunu, tepki olarak da bir daha West Brom'da oynamayacağını yazmıştı.
 
Ancak kulüpten yapılan açıklamaya göre Saido Berahino takımıyla birlikte antremana çıktı. Menajeri Tony Pulis'e göre gayet de istekli ve verimli bir antreman yaptığı söylenen Berahino için en azından sezonun ilk yarısı takımının forvet hattında yeniden görev alacak diyebiliriz.
 
Santrafor pozisyonu haricinde forvet arkası ve her iki kanatta da görev alabilen genç yetenek, İngiltere 21 yaş altı takımında 11 maçta 10 gol atma başarısı gösterirken, Premier Lig'de ise geçtiğimiz sezon 14 gol attı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!