comScore

Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

04 Eylül 2015, Cuma 16:02
Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda? Türkiye Hollanda maçı ne zaman ve saat kaçta? Türkiye Hollanda maçı ile ilgili tüm detaylar FutbolArena'da.

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım, Hollanda ile karşı karşıya gelecek. İki takım açısından da kritik önem taşıyan mücadelede kaybeden taraf büyük yara alacak. Türkiye'nin kazanmaktan başka şansı kalmadı. Letonya karşısında 2 puan bırakan milliler, Hollanda'yı yenerek grup 3.lüğüne gelmek istiyoruz.

Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıtları şöyle:

Türkiye Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Milli Maç)

Maç ne zaman: 6 Eylül 2015 Pazar
Maç saat kaçta: 19:00
Maç nerede: Konya Büyükşehir Torku Arena
Hangi kanalda: SHOW TV

Türkiye için son şans

Türkiye, Letonya karşısında 2 puan kaybedince ilk iki sıra iddiası iyiden iyiye azaldı. Ay yıldızlı takım Hollanda karşısında 3 puan alarak Avrupa Şampiyonası yolunda 3. olarak Fransa'ya gitmek istiyor. Milliler, Hollanda maçının ardından Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Hollanda'da kaptan Robben yok
Türkiye maçı öncesinde Hollanda'da kaptan Arjen Robben İzlanda maçında sakatlandı ve 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Robben'in dışında son maçta kırmızı kart gören Martins Indi de Türkiye karşısında forma giyemeyecek.

Torku Arena yine tıklım tıklım
Milli takımımızda Gökhan Gönül dışında bir eksik bulunmazken, Türkiye Hollanda maçının biletlerinin tükendiği açıklandı.

Türkiye'nin 7 maç sonunda grupta 9 puanı bulunurken Hollanda 10 puanla 3. sırada yer alıyor. Ayrıca Türkiye Hollanda maçı iddaa tarafından tek maç olarak açıklandı.

Burak Yılmaz'ın deplasmanda Hollanda'ya attığı gol. EURO2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda dün 7. maçında Letonya ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, bugün akşam saatlerinde Hollanda maçı hazırlıklarına Torku Arena Stadı'nda başladı. İdman öncesi milli takım kafilesi Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin geç gerçekleşmesinden dolayı antrenman saat 19.00 yerine 45 dakika gecikmeli başladı. Antrenman öncesi TFF çalışanları Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in doğum gününü kutladı. Ayrıca Terim idmanı izlemeye gelen taraftarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!