comScore

Mata ve Costa yeniden İspany'da

28 Ağustos 2015, Cuma 19:20
Mata ve Costa yeniden İspany'da

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda Slovakya ve Makedonya'ya ile karşılaşacak İspanya'da, bazı isimler geri döndü

2016 Avrupa Avrupa Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda mücadele eden İspanya'da teknik direktör Vicente Del Bosque, Slovakya ve Makedonya ile oynayacakları maçların 23 kişilik aday kadrosunu açıkladı.

Sahasında 5 Eylül'de Slovakya ve 8 Eylül'de deplasmanda Makedonya ile karşılaşacak İspanya'da, Diego Costa, Mata ve Azpilicueta yeniden milli takıma çağrıldı. Önceki kadroda yer alan Nolito, Vidal ve San Jose'nin bu kez tercih edilmemeleri dikkati çekti.

Teknik direktör Del Bosque, gruplarında çok önemli iki maça çıkacaklarını belirterek, "6 puan almamız bizim için çok önemli olacaktır" dedi.

Del Bosque, sakatlıktan yeni çıkan Morata'yı riske etmek istemediklerini, Negredo'nun da istikrarsız olmasından dolayı kadroya davet edilmediğini ifade etti. 

Del Bosque, İspanya Süper Kupası maçlarında Barcelona'ya toplamda 4 gol atan Athletic Bilbao'nun forveti Aduriz'le ilgili, "Aduriz 2011'den bu yana bizimle oynamıyor. Gücünü bilsek de kadroya almadık çünkü milli takım ile ilgili başka fikirlerimiz var. Hazırlık maçlarına çıkmıyoruz. Sabit bir kadro istiyoruz" şeklinde görüş belirtti. 

C Grubu'nda Slovakya 18 puanla lider durumda bulunurken, İspanya 15 puanla ikinci, Ukrayna 12 puanla üçüncü, Belarus 4 puanla dördüncü, Makedonya 3 puanla beşinci ve Lüksemburg 1 puanla altıncı sırada yer alıyor.

İspanya Milli Takımı'nın 23 kişilik aday kadrosu şu oyuncular davet edildi:

Kaleci: İker Casillas (Porto), De Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla)

Defans: Juanfran (Atletico), Carvajal, Sergio Ramos (Real Madrid), Pique, Jordi Alba, Bartra (Barcelona), Bernat (Bayern Munich), Azpilicueta (Chelsea)

Orta saha: Koke (Atletico Madrid), Busquets, İniesta (Barcelona), Juan Mata (Manchester United), Silva (Manchester City), Cesc Fabregas (Chelsea), Cazorla (Arsenal), Isco (Real Madrid), Vitolo (Sevilla)

Forvet: Pedro, Diego Costa (Chelsea), Alcacer (Valencia).


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!