comScore

'Berahino, Tottenham'a gelecek'

26 Ağustos 2015, Çarşamba 16:54
'Berahino, Tottenham'a gelecek'

Harry Redknapp iddialı konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - Tottenham Hotspur'ın eski menajeri Harry Redknapp son haftaların gündemi en çok meşgul eden transfer konularından birisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbolarena sayfalarından da sizlere aktardığımız üzere West Bromwich Albion'ın kıvrak çalımları ve son vuruşlardaki etkinliği ile dikkatleri çeken 22 yaşındaki İngiliz forveti Saido Berahino'nun adı Tottenham Hotspur ile anılıyordu. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 14 gol atma başarısı gösteren genç golcü için en son olarak 15 milyon Sterlin'lik teklif reddedilmişti.
 
Forvet pozisyonunu yanı sıra kanatlarda da etkili olan Saido Berahino için Harry Redknapp " Bu transfer için 2 kulüp başkanı adeta poker oynuyor. Jeremy Peace ( West Bromwich Albion Başkanı ) tüm kozlarını oynuyor ve eli oldukça kuvvetli. Biliyor ki Tottenham Hotspur transfer dönemi bitmeden mutlaka bir forvet oyuncusu almak istiyor ve Berahino için kesenin ağzını iyice açacak. " şeklinde konuştu.
 
Bu doğrultuda eninde sonunda bu transfer gerçekleşeceğini vurgulayan Harry Redknapp'ın bu iddiası doğru çıkacak mı bunu birkaç gün içerisinde göreceğiz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!